SPELEN

Open avonden en auditie

Voor iedere productie doen acteurs auditie. Voorafgaand aan de audities houdt Vrij Theater Open Avonden waarop je informatie krijgt over het stuk, de werkwijze van de regisseur en het artistieke concept. Ook geeft de regisseur praktische informatie over de auditie, de repetitieavond en het repetitieschema. Daarnaast zijn er bestuursleden en vrijwilligers die je van alles over Vrij Theater als organisatie en de gang van zaken bij producties kunnen vertellen. De open avonden worden aangekondigd in de agenda en in de Nieuwsbrief van Vrij Theater. Wil je de aankondiging niet missen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief:


Veelgestelde vragen

Wil je voor de eerste keer deelnemen aan een productie? Lees dan de veelgestelde vragen om een beter beeld te krijgen van wat deelname inhoudt. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar het bestuur: secretarisvt@gmail.com.

Deelnemersvoorwaarden

Als je je inschrijft voor een productie en dus mee wilt doen met een auditie, ga je akkoord met de deelnemersvoorwaarden. Klik hier om de  deelnemersvoorwaarden van Vrij Theater  te bekijken.