Home » Aan de slag bij Vrij Theater

AAN DE SLAG BIJ VRIJ THEATER

Wil je aan de slag bij Vrij Theater? Dat kan! Als regisseur, acteur, in het koor of als vrijwilliger.

Het unieke concept van Vrij Theater

Vrij Theater kent geen vaste groep acteurs zoals bij een vereniging. De samenstelling van de acteurs wisselt per productie. Door dit unieke concept kunnen ervaren, maar ook onervaren acteurs hun toneelervaring vergroten. Zowel de producties als de masterclasses staan open voor iedereen met of zonder toneelervaring. We werken altijd met professionele regisseurs en theatermaker of een gekwalificeerde amateurregisseur. Elke toneelproductie leidt tot minimaal acht voorstellingen. Dat is voor regisseurs, theatermakers en acteurs heel aantrekkelijk. De voorstelling krijgt de kans om zich verder te ontwikkelen en de acteurs om te groeien.

De formule

  • Drie tot vier voorstellingen per seizoen;
  • Eigen licht- en geluidstechniek;
  • Een voorstelling speelt minimaal acht keer;
  • We streven naar minimaal zes acteurs per productie.
  • Voorlopig worden de voorstellingen geprogrammeerd in Theater de Kunsthut (Zaanstraat 80b te Den Haag, www.dekunsthut.nl)

Twee masterclasses per jaar

Twee keer per seizoen organiseert Vrij Theater een masterclass waar je je als deelnemer voor kunt aanmelden.
Wij proberen hierbij een aansprekende regisseur of theatermaker te vinden die op persoonlijke wijze vorm geeft aan een theatraal onderwerp.

Vrij Theater staat open voor nieuwe ideeën

Ben je een professionele regisseur, theatermaker of een gekwalificeerde amateurregisseur en heb je innovatieve ideeën voor een productie? Neem dan contact op met het bestuur van Vrij Theater: secretarisvt@gmail.com.

Meer informatie over regisseren bij Vrij Theater vind je hier. Over spelen bij Vrij Theater kun je hier terecht. En meer informatie over het koor vind je hier.